Tilikasi Oy

Isännöintialan oma tilitoimisto

Tilitoimisto, joka ymmärtää isännöitsijää.

On monta tekijää, jotka erottavat taloyhtiöiden taloushallinnon yritysten kirjanpidosta. Me Tilikasissa hallitsemme isännöintialan taloushallinnon koukerot ja isännöitsijöiden palveluiden tarpeet 30 vuoden kokemuksella.

Tilikasi Oy on pieni perheyritys, jossa asiakas on aidosti keskiössä. Puhumme isännöitsijöiden kieltä, joka tekee yhteistyöstä sujuvaa ja ripeää. Olemme toki tilitoimisto, mutta tarpeen vaatiessa autamme myös muissa isännöintialan yrityksen toimisto- ja asiakaspalvelutöissä.

Isännöintialan tilitoimisto

Isännöintialan taloushallinnon asiantuntija palveluksessanne.

Palvelemme isännöintialan yrityksiä monipuolisesti asiakkaan tarpeita ja tilanteitä kuunnellen. Voitte ulkoistaa taloushallinnon töitä meille kokonaan tai osittain, säännöllisesti tai aina tarpeen tullen. Kirjanpidon lisäksi voimme auttaa teitä myös muissa isännöintitoimiston asiakaspalvelu- tai toimistotöissä.

Meidät tunnetaan aidosti välittävästä palvelusta. Nykyiset asiakkuutemme ovat pitkäaikaisia kumppaneita, joista osaa olemme saaneet palvella vuosia. Meitä on kiitetty erityisest täsmällisyydestä, työn virheettöyydestä sekä toimitusvarmuudesta. Asiakkaamme pitävät myös siitä, että heillä on vain yksi yhteyshenkilö, jonka saa helposti kiinni.

Työskentelemme ketterästi sähköisissä taloushallinnon järjestelmissä.

Saatte tarvittaessa kauttamme sähköisen taloushallinnon järjestelmän tai mukaudumme teidän nykyiseen järjestelmään.

Palvelut

Ulkoista taloushallinto

Taloushallinnon ulkoistaminen tuo tehokkuutta kustannuksiin ja tekemiseen. Täydellinen tilitoimistopalvelu isännöintialan yrityksille.

Isännöitsijän luottokumppani

Tuottaako isännöitsijätoimiston taloushallinnon sisäiset työt joskus ylivuotoa? Tarvitsetteko sijaista loma- ja sairauslomien ajaksi nopealla aikataululla?

Muut lisäpalvelut

Pitkä kokemus isännöintialalta antaa meille valmiudet auttaa myös muissa isännöintitoimiston hommissa, kuten toimisto- ja asiakaspalvelutöissä.

Asiakkaan palaute

Tilikasi Oy on hoitanut Kurkimäen Huolto Oy:n kirjanpitopalvelut jo vuodesta 2014.
Olemme tehneet yhteistyötä myös koko taloushallintojärjestelmämme vaihtuessa.
Lisäksi olemme ostaneet Tilikasilta lisäpalveluita uusien asiakkaiden järjestelmiimme siirtämiseen.
Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja joustavaa.

Pekka Oinonen

Toimitusjohtaja, Kurkimäen Huolto Oy

Olivia Rouvali

Pääkirjanpitäjä

[email protected]
0404856676

Ota yhteyttä!

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Fill out this field
Valikko