Menestyneen yrityksen takana on keskittyminen omaan ydinosaamiseen

Isännöitsijöiden työaika ja jaksaminen ovat jatkuvasti tapetilla. Isännöitsijän työkuorma täyttyy monenlaisesta tekemisestä aina asiakaspalvelusta taloyhtiöiden hallitustyöhön. Pelkästään viestintään asiakkaiden kanssa kuluu noin puolet kaikesta työajasta. Kuinka isännöintitoimisto voi toimia tehokkaammin riskeeraamatta työntekijöiden jaksamista? Kuinka raha saadaan vastaamaan kulutettua aikaa parhaiten? Vastaus löytyy liiketoiminnan yksinkertaistamisesta.

Perinteinen liiketoimintamalli, jota kuvaa lause ”Täyden palvelun isännöitsijätoimisto” on haasteellinen. Pienen isännöintitoimiston laaja palveluvalikoima johtaa helposti kuormittavaan työarkeen liian hajallaan olevan palvelurepertuaarin myötä. Mitä keskittyneempää isännöitsijätoimiston työskentely on, sitä tehokkaammiksi ja aika-raha suhteessa kannattavammaksi liiketoimintaa voidaan kehittää. On vain oivallettava, ettei voi myydä kaikkea kaikille. On löydettävä oma keskittynyt tulokulma toimialalle sekä täydentävä kumppaniverkosto liiketoiminnan ympärille.

Tilikasi on taloyhtiöiden taloushallintoon keskittynyt tilitoimisto. Toimimme kattavasti ympäri Suomea sähköisen taloushallinnon ja etäyhteyksien voimin. Me annamme isännöitsijätoimistoille mahdollisuuden yksinkertaistaa omaa liiketoimintaa ja keskittyä tuottamaan palvelua, jonka he tuottavat parhaiten. Meidän käsiimme voi ojentaa taloyhtiöiden taloushallinnan kapulan sekä siihen liittyviä asiakaspalvelun töitä.

Isännöitsijä, aloita keskittyminen jo tänään ja tee fiksumpaa liiketoimintaa ulkoistetun taloushallinnon avulla. Muotoilemme teidän näköisen yhteistyösopimuksen sekä palvelun, joka perustuu läpinäkyvään ja suunniteltuun toimintamalliin.

Valikko